Veelgestelde vragen

Wanneer u in een situatie terecht komt waarbij een opvangkind (blijvend) letsel heeft opgelopen is de kans aanwezig dat u te maken krijgt met een juridisch geschil. De rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u deskundige juridische hulp en ondersteuning krijgt.

Gedekt is een verzekerd bedrag van € 10.000,- bij overlijden en € 25.000,- bij blijvende invaliditeit. Let wel, een uitkering vindt alleen plaats als er sprake is van een ongeval. In de voorwaarden kunt u lezen wat er onder “ongeval” wordt verstaan.

Het is mogelijk de premie per maand te betalen. Er is dan een toeslag van € 1,21 per maand van toepassing. Dat geldt ook voor de termijnen kwartaal en half jaar.

Nee, u ontvangt de polis per e-mail. U krijgt de beschikking over een digitale polismap waarmee u o.a. de polisgegevens, voorwaarden en premie-incasso’s via internet kunt inzien en eventueel kan printen.

De polis heeft een looptijd van 1 jaar. Na 1 jaar wordt de verzekering stilzwijgend verlengd en kan dan per maand worden opgezegd. U zit dus nooit aan een lange contractduur vast.

Omdat de gastouderverzekering maatwerk is moet de polis handmatig worden opgemaakt. Houd u rekening met een periode van zo’n 2 weken.

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag uw mail te beantwoorden.

Ja zeker, naast onze lage premies kunnen wij vrijwel alle verzekeringen in 1 pakket onderbrengen. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk. Daarnaast kunt u ook nog profiteren van maximaal 10% extra pakketkorting. Wilt u een offerte? Dat kan, u kunt een kopie van uw huidige polisbladen naar ons mailen. Wij maken dan een voorstel op maat voor u.

Dat is eenvoudig, o.a.:

  • polis speciaal ontwikkeld voor de gastouderbranche
  • meest uitgebreide polisdekking
  • alles gaat (kan) digitaal. U heeft o.a. een eigen digitale polismap
  • korte lijnen, snel bericht
  • lage premie
  • mogelijkheid om uw overige bedrijfsverzekeringen ook in het pakket onder te brengen