Over ons

In het verleden werden wij regelmatig benaderd door gastouders en gastouderbureaus met de vraag of wij een geschikte polis konden aanbieden. Dat was nog niet zo gemakkelijk omdat je met diverse risico’s te maken hebt die niet direct beschikbaar waren in de vorm van een polis.


Wij hebben vervolgens gastouderbureaus en gastouders gevraagd waar zij behoefte aan hebben. De haalbare wensen hebben wij in samenwerking met verzekeraars kunnen realiseren in de vorm van een pakketpolis, speciaal voor de gastouder-branche.

Waarom bij ons je verzekering regelen?

  • Gespecialiseerd in de gastouder-branche
  • Wij zijn onafhankelijk en maken geen deel uit van een verzekeraar
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen
  • Lage premie
  • Unieke collectieve polis voor gastouderbureaus

Eigen digitale polismap

Je hebt een eigen digitale polismap ter beschikking; gemakkelijk je polisgegevens inzien of de premienota controleren. Je ontvangt een mail als er een wijziging of document wordt toegevoegd. Overzichtelijk en gemakkelijk!

Breng al je overige verzekeringen ook bij ons onder.

Doordat wij kunnen selecteren uit veel verzekeraars is de kans groot dat wij een leuke besparing voor je kunnen realiseren. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van je auto, inboedel of andere verzekeringen die je hebt?

Laat ons weten of je interesse hebt door contact met ons op te nemen via onderstaande button.

Contact opnemen

Deskundig advies en persoonlijke service

Heb je, ondanks de informatie op onze website, nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via e-mail of een telefoontje. Wij zijn je graag van dienst.

Contact opnemen